30. JAK-tábor

A József Attila Kör idén 30. alkalommal rendezi meg hagyományos irodalmi-művészeti táborát 2018. augusztus 29. és szeptember 2. között Szigligeten. A 30. JAK-táborban a líraszemináriumot Tóth Krisztina, a prózaszemináriumot Darvasi László tartja, a kritikai műhelyfoglalkozásokat Visy Beatrix vezeti.

Idén új típusú workshopok indítása mellett is döntöttünk: társművészeti, filozófiai szövegolvasó, valamint készségfejlesztő műhelyek közül lehet választani délutánonként.
Egyrészt Ádám Anna képzőművész, jelmeztervező vezetésével indul a képzőművészet és irodalom kapcsolatát vizsgáló foglalkozás. Másrészt Orbán Jolán egyetemi tanár vezetésével filozófia és irodalom kapcsolatát vitathatják meg a résztvevők egy szövegolvasó szeminárium keretében. Harmadrészt pedig készségfejlesztő műhelyt ajánlunk, amely az irodalom és az írás gyakorlati aspektusaira fókuszál, olyan kérdésekre keresve választ, mint például: Hogyan kell publikálni? Hogyan tegyük élvezetessé a hangzó szövegeinket? Hogyan menedzseljem magam? Ezeket a foglalkozásokat többek között Kalapos Éva Veronika és Tóth Julcsi vezeti majd.

Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen ezúttal is kedvezménnyel várjuk a táborozni vágyókat!

Jelentkezési határidő: augusztus 15-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

A jelentkezési űrlap jelen levél csatolmányaként, valamint a JAK honlapjáról érhető el. Jelentkezéseket más e-mail címen, valamint közösségi oldalakon keresztül küldve nem áll módunkban fogadni!

A jelentkezés módja:
A táborba és a szemináriumokra jelentkezni e-mailben vagy személyesen a JAK-irodában az elérhetőségek megadásával, a csatolmányként megtalálható jelentkezési lap kitöltésével, majd a részvételi díj befizetésével lehet.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 1088, Budapest, Múzeum u. 7.
A JAK bankszámlaszáma: OTP Bank 11706016 – 20464170
Banki átutalás esetén kérjük, a közleményrovatban szerepeljen a befizető lakcíme és az, hogy „részvételi díj”!

Megjegyzés:
Az étkezéssel és a szállással kapcsolatos külön igényeket a jelentkezéssel együtt kérjük jelezni, a helyszínen már nem lehet új szállás és étkezésigényt benyújtani. A táborban szállással és étkezésekkel ellátni csak azokat tudjuk biztosan, akik előzetesen jelentkeztek. A tábor kialakítása miatt párokat és családokat nehezebben tudunk elhelyezni, ezért szíves megértésüket kérjük!

Szemináriumvezetők:
Prózaszeminárium: Darvasi László
Líraszeminárium: Tóth Krisztina
Kritikaszeminárium: Visy Beatrix
Társművészeti szeminárium: Ádám Anna ( a műhely koncepciója csatolva)
Filozófiai szövegolvasó szeminárium: Orbán Jolán

A szemináriumokra írásban lehet előre jelentkezni. A jelentkezéshez kérünk mellékelni:
– rövid bemutatkozást vagy önéletrajzot,
továbbá:
– a líraszeminárium esetében 5 verset,
– a prózaszeminárium esetében 8000 karakternyi kisprózát.

Sajtóakkreditáció:
Kérjük a sajtó képviselőit, hogy részvételi szándékukat 2018. augusztus 15-ig jelezzék at alábbi űrlap kitöltésével!
Sajtókapcsolat és akkreditáció:
Urbán Ákos 06205128086