Tanfolyamok

  1.

Nem akarsz tovább városon élni? Unod már az irodai robotot? A munkahelyi stresszt? Fáj a szemed a számítógép képernyőjétől? Eleged van a genetikailag manipulált élelmiszerekből? A lakásnak csúfolt vasbeton kalitkádból? Az emberek közömbösségéből? Az elektronikus szmogból? A benzingőzből? Mindenféle civilizációs ártalomból? A kozmopolita káoszból? Akkor hát itt az ideje, hogy életmódot válts!

Térj vissza a gyökerekhez! Élj falun, természetes környezetben! Lakj eredeti parasztházban! Kövesd őseid táplálkozási szokásait, akik hírből sem ismerték a civilizációs betegségeket! Végezz hasznos, mezőgazdasági munkát: vess, arass, haszonállatokat gyarapíts, s az arcod fényre derül! Fedezd föl a vidéki emberek önzetlenségét! Mindez lehetővé válik számodra, ha részt veszel jövő hónaptól induló tanfolyamunkon. Sikeres vizsgáid után lerobbant városi tömbházlakásodból egy festői falucska eredeti parasztházába költözhetsz. Mi majd segítünk neked a tranzakció lebonyolításában, és új életed elkezdésében. Ne habozz, iratkozz be most! Az első tíz jelentkezőnek csak a tandíj felét kell kifizetnie.

                                                                     2.

Nem akarsz tovább falun élni? Megőrjít a vidéki élet egyhangúsága? A földdel és az állatokkal való örökös vesződés? Az emberek gyanakvása? Eleged van már a zsíros kosztból? A kényelmetlen házadból? A trágyaszagból? A bokáig érő sárból? Az elzártságból? Az évszázados elmaradottságból? A magyar ugarból? Akkor hát itt az ideje, hogy életmódot válts! Haladj bátran a korral! Költözz városba, élvezd a modern civilizáció előnyeit! Táplálkozzál egészségesen: óvakodj a zsíros, sós és magas cukortartalmú ételektől! Dolgozz kiemelt fizetést és ideális munkakörülményeket biztosító cégnél, ahol korszerű technika áll a rendelkezésedre! Lakj összkomfortos társasházi lakásban, finom modorú, közvetlen emberek szomszédságában! Mindez lehetővé válik számodra, ha részt veszel jövő hónaptól induló tanfolyamunkon. Sikeres vizsgáid után a kezdetleges falusi környezetedből egy dinamikusan fejlődő városba költözhetsz. Mi majd segítünk neked a tranzakció lebonyolításában, és új életed elkezdésében. Ne habozz, iratkozz be most! Az első tíz jelentkezőnek csak a tandíj felét kell kifizetnie.

                                                                     *

Válaszd bizalommal a profilodnak megfelelő tanfolyamot! Bennünk biztosan nem fogsz csalódni. Várunk!